VIP (K-18)

VIP-LIPPU

VIP perjantai 7.7. .. ennakkoon 99,00 € / portilta 105 €
VIP lauantai 8.7. ... ennakkoon 99,00 € LOPPUUNMYYTY
VIP 2pv .............. ennakkoon 139,00 € LOPPUUNMYYTY

VIP-lippu sisältää:
-Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
-Monipuolisen VIP-menun, ruokailu VIP-alueella pe klo 17-21, la klo 16-21
-VIP passin ja rannekkeen
-VIP-alueen omat ravintolapalvelut
-VIP-alue on K-18

VIP-alueella on myös omaa oheisohjelmaa. Taikuri & mentalisti Jose Ahonen taas viihdyttää vieraita uskomattomilla mielenkääntötempuillaan! Voit myös käydä laittamassa hiukset kuntoon ammattilaisten pitämällä pikakampaus-pisteellä.

VIP-liput vaihdetaan rannekkeeseen ja passiin check in -pisteellä, joka sijaitsee pääsisäänkäynnin luona. Check in -piste aukeaa molempina päivinä puolta tuntia ennen porttien aukaisua. Katso alueen kartta ja VIPin sijainti TÄÄLTÄ.

Liput ennakkoon myy Tiketti sekä LippupisteVIP-lippua ei voi ostaa kulttuuriseteleillä. VIP-lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Lipputilaukset yrityksille ja ryhmille (minimissään 10kpl) tilaukset: info(at)wanajafestival.fi.
Tilauksessa tulee lukea yritys/tilaaja, lippujen määrä, minkä päivän lippuja, laskutustiedot ja y-tunnus.

Yritysten on mahdollista ostaa tapahtumaan myös drinkkilippuja ennakkoon.

Drinkkilippuja on kahdenlaisia:

1. MIEDOT. Sisältää jonkin seuraavista juomista: olut, siideri, lonkero, puna- tai valkoviini, smirnoff ice, vesi, energiajuoma ja limpparit. Yhden drinkkilipun enimmäislaskutusarvo 8 €.
2. VÄKEVÄT. Sisältää edellä mainittujen mietojen juomien lisäksi väkevät juomat ja drinkit sekä kuohuviinin, yhden drinkkilipun enimmäislaskutusarvo 10 €.

1 tuote/drinkkilippu

Drinkkilipuissa lukee yrityksen nimi ja drinkkiliput laskutetaan tapahtuman jälkeen anniskelutiskille palautuneiden mukaan. Drinkkiliput laskutetaan sen tuotteen hinnan mukaan, mikä lipulla on ostettu.YHTEISTYÖSSÄ