Ajankohtaista - Wanaja Festival 2021

AJANKOHTAISTA

WANAJA FESTIVALIA EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Hämptonin ylpeyttä, Wanaja Festivalia ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Meitä ottaa päähän ja harmittaa, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli ihmisten terveyteen <3

Jos haluat juhlia ensi vuoden Wanaja Festivalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Wanaja Festivalille 2021. Wanaja Festival juhlitaan ensi kesänä kaksipäiväisenä Hämeenlinnan Linnanpuistossa 9.-10.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. 

Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

Wanaja Festivalin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, tsekkaa osio täältä: www.wanajafestival.fi/ukk 

Jos mieleen nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK’n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt koko Hämeenlinna yhdessä vaikeiden aikojen yli ja kohti ensi kesää, Hämpton raikaa jälleen 9.-10.7.2021!

Pidä huoli ❤