UKK - Wanaja Festival 2020

UKK – Usein kysytyt kysymykset

1. Miten 2020 jo ostettujen lippujen kanssa käy?

Wanaja Festival 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Wanaja Festivalille. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Wanaja Festival -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Wanaja Festivalille. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.

Lippurahojen takaisinhaku on päättynyt 31.7.2020. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä lippukaupan asiakaspalveluun.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/wanajafestival
Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/wanaja-festival
Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

2. Voitin liput 2020 tapahtumaan Wanaja Festivalin somesta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki Wanaja Festivalin somesta 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

3. Voitin liput tapahtumaan ulkopuolisesta kisasta (joku muu kuin festivaalin oman somen kautta) esim. radio, yhteistyökumppani, joku muu. Miten lippuni kanssa käy?

Wanaja Festivalia ei järjestetä 2020, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

4. Miltä näyttää Wanaja Festival 2021?

Wanaja Festival juhlitaan taas Hämeenlinnassa Linnanpuistossa 9.-10.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

5. Mitä teen majoitusvarausten kanssa?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

6. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.