VIP - Wanaja Festival 2020

Nauti festarista WIP-tasolla!

Wanaja Festivalin WIP-alueella pääset nauttimaan kauniista kesästä kotimaisten huippuartistien tahtiin. Kesällä 2020 tarjolla on menu, johon on haettu inspiraatiota festivaalin ympäristöstä ja Hämeen linnan historiasta.

WIP-lippu sisältää

  • Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
  • Monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
  • VIP-passin ja rannekkeen
  • VIP-alueen omat ravintolapalvelut
  • Vain VIP-asiakkaille suunniteltua oheisohjelmaa

VIP-alue on K-18. Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen check in –pisteellä, joka sijaitsee tapahtuma-alueen porttien läheisyydessä.

MENU – Ylimystön pitopöytä

PERJANTAI 3.7.2020

Wanajaveden kalansaalis – Siikaa, omenaa ja tilli-piimäkastiketta salaattipedillä (L, G)
Kaalimaan satoa karpaloilla (L, M, G, V)
Tuliaisia Hämeen Härkätieltä – Varhaisperunasalaattia saaristolaisittain (L, G)
Linnanneidon vihersalaattia ja nokkosvinaigrettea (L, M, G, V)
Tilli-etikkakurkkuja Birger Jaarlin tapaan (L, M, G, V)

Myllärin leipälajitelma (L, M, V)
Ruohosipulituorejuustoa (L, G)
Merisuolalla ryyditettyä voita (L, G)

Ylikypsää naudanposkea sekä kellarimestarin katajaista olutkastia (L, M, saatavilla G)
Nuijamiesten broileria sitruksilla (L, G)
Ryytimaan kasviksia yrtein höystettynä (L, M, G, V)
Linnanpäällikön lipstikkaperunoita (L, M, G, V)
Aiolia Tawastien salaisella reseptillä (L, M, G)

Kasvisruokailijoille:
Härkäpapusuikaleita kasvisten kera wokattuna (L, M, G, V)

Tummapaahtokahwia
Ritari Anders Munckin makiat (L)

Lauantai 4.7.2020

Aatelisten savulohisalaattia ja saframiaiolia (L, M, G)
Punajuurikasta, ohrahelmiä ja fetajuustoa timjamivinaigretella (L)
Porvariston porkkanaa, kukkakaalia ja manteleita rakuunajugurtilla (L, G)
Vihersalaattia ja versoja Ingeborg Åkentyttären puutarhasta (L, M, G, V)
Pillipiiparin pikkelöityä punasipulia (L, M, G, V)

Myllärin leipälajitelma (L, M, V)
Valkosipulituorejuustoa (L, G)
Merisuolalla ryyditettyä voita (L, G)

Kokonaisena palvattua porsasta pyövelin tarjoilemana (L, M, G)
Wanhemman keittäjän salvialla höystettyä kananpoikaa (L, M, G)
Hunajassa hauduteltua varhaiskaalia, porkkanaa ja omenaa (L, M, G)
Pietari Brahen pannuperunoita (L, M, G, V)
Piparjuurikastia (L, G)

Kasvisruokailijoille:
Wanajan wallihauta – Linsseillä täytettyä kesäkurpitsaa (L, M, G, V)

Tummapaahtokahwia
Suklaapiirasta ja tsinuskia (L)

L = laktoositon M = maidoton G = gluteeniton V = vegaani